Kampanjan ehdot

1. Kampanja-aika
Kampanja on voimassa 1.4.-30.9.2019.

2. Kampanjan sisältö
Tennisliiton alaiset jäsenseurat järjestävät ohjattua tennisharjoittelua kesällä ja syksyllä 2019. Tennisliitto tarjoaa 500 ensimmäiselle kampanjan kautta seurojen toimintaan ilmoittautuvalle uudelle jäsenelle liittymislahjana joko Wilson juniorimailan tai Wilson jättitennispallon. Liittymislahjan saaminen edellyttää sitä, että henkilö antaa siihen oikeuttavan kampanjakoodin ilmoittautumisen yhteydessä. Liittymislahjan saaminen edellyttää osallistumista toimintaan. Mikäli ilmoittautuminen perutaan, henkilö ei ole oikeutettu liittymislahjaan. Henkilö saa liittymislahjan seuralta, kun hän saapuu ensimmäisiin harjoituksiin.

3. Rajoitukset
Kampanja koskee vain sellaisia henkilöitä, jotka eivät ilmoittautumishetkellä ole jäsenenä missään Tennisliiton alaisessa tennisseurassa. Liittymislahjaan ovat oikeutettuja vain 500 ensiksi ilmoittautunutta.

4. Muutokset
Tennisliitto pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa, sisältöä tai muita ehtoja.

5. Vastuunrajoitus
Tennisliitto ei vastaa siitä, jos joku tennisseura ei noudata tämän kampanjan ehtoja ja siitä syystä henkilö ei saa liittymislahjaa. Tennisliitto ei vastaa myöskään mistään suorista tai epäsuorista vahingoista, joita osallistuminen tähän kampanjaan aiheuttaa.

Ilmoittaudu mukaan seuran valmennukseen/kurssille – 500 ensimmäiselle liittymisetuna juniorimaila tai jättitennispallo

LähiTapiola, Tennisliitto ja tennisseurat tarjoavat liittymisetuna 500 ensimmäiselle kesän tai syksyn valmennukseen/kurssille ilmoittautuvalle uudelle jäsenelle juniorimailan tai jättitennispallon. Lue kampanjan ehdot täältä. Valitse alla olevasta valikosta oma kaupunkisi ja siirry seuran verkkosivuille ilmoittautumaan. Käytä ilmoittautumisessa kampanjakoodia, joka löytyy LähiTapiola Street Tennis pelaajakortista. Koodi syötetään sille varattuun kenttään tai lisätietokenttään.

 
Lähitapiola Wilson Liikkuva koulu Tennisliitto